skip to Main Content

Ochrana osobních údajů

Při vyplnění kontaktního formuláře na webových stránkách www.damskajizdapardubice.cz poskytuje uživatel stránek své osobní údaje dle ustanovení § 4 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

Shromažďované informace a jejich využití

Mariana Vlčková (dále jen provozovatel) si uvědomuje důvěrnost těchto osobních údajů a informace o uživateli uchovává v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů.

Provozovatel používá veškeré údaje získané od uživatelů výhradně pro svou vnitřní potřebu. Nikdy osobní údaje neprodává, nepřevádí a nesděluje třetím stranám. Bez výslovného souhlasu uživatele nakládá s jeho osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů.

Prohlášení o přístupnosti

Tyto webové stránky byly vytvořeny s důrazem na maximální přístupnost obsahu a funkčnost pro všechny uživatele internetu. Zdrojový kód webu byl vytvořen podle standardu HTML5 a vizuální formátování je řešeno pomocí kaskádových stylů (CSS2 a CSS3).

Při tvorbě webu bylo přihlíženo k zásadám přístupnosti podle metodiky WCAG 1.0 a podle zásad projektu Sjednocené organizace slabozrakých a nevidomých – Blind Friendly Web. Veškeré texty webu lze libovolně zvětšovat či změnšovat pomocí standardních nástrojů prohlížeče.

Na moderních prohlížečích (Internet Explorer 9, Firefox 5, Chrome 14, Safari 5, Opera 6 a vyšších) je podporován responzivní design. Obsah webové stránky se automaticky přizpůsobuje aktuální šířce okna prohlížeče.

Klávesové zkratky

Pro navigaci mezi důležitými stránkami webu lze použít následující klávesové zkratky.

  • Modifikační klávesy + 0 – Prohlášení o přístupnosti
  • Modifikační klávesy + 1 – Úvodní stránka
  • Modifikační klávesy + 2 – Kontakt
  • Modifikační klávesy + 3 – Mapa stránek
  • Modifikační klávesy se liší podle použitého prohlížeče.

Internet Explorer pro Windows

  • Stiskněte levý Alt + Shift + příslušné číslo
  • Pro klávesu čísla použijte horní řádek na klávesnici
  • Poté potvrďte klávesou Enter

Chrome a Firefox pro Windows

  • Stiskněte levý Alt + Shift + příslušné číslo
  • Pro klávesu čísla použijte horní řádek na klávesnici

Opera pro Windows a Mac OS X

  • Stiskněte levý Shift + Esc a poté stiskněte příslušné číslo
  • Pro klávesu čísla použijte numerický blok vpravo na klávesnici

Safari, Chrome a Firefox pro Mac OS X

  • Stiskněte Ctrl + Alt + příslušné číslo
  • Pro klávesu čísla použijte numerický blok vpravo na klávesnici

Kontakt na webmastera

Naleznete-li na těchto stránkách cokoliv, co by podle Vás neodpovídalo požadavkům přístupnosti, napište nám. Budeme se snažit případné nedostatky odstranit.

Podmínky užití

Vlastníkem a provozovatelem webových stránek www.damskajizdapardubice.cz je Mariana Vlčková (dále jen provozovatel), která je v souladu se zák. č. 121/2000 Sb. (autorský zákon) oprávněna vykonávat majetková práva k těmto webových stránkám (dále jen stránky).

Provozovateli náleží veškerá práva, vyplývající z licence dle autorského zákona k vlastnímu obsahu stránek, včetně textu a jejich designu, technických náčrtů, grafiky, veškerých vyobrazení na těchto stránkách, jakož i k výběru a způsobu uspořádání souborů obsažených na těchto stránkách.

Povinnosti uživatele

Uživatel se zavazuje, že se při užívání těchto stránek bude řídit zákony a předpisy, platnými na území České republiky, dobrými mravy a těmito podmínkami a nebude jakkoliv poškozovat dobré jméno provozovatele ani ostatní uživatele.

Uživatel nesmí zasahovat do bezpečnosti těchto stránek, nesmí tyto stránky využívat k přenášení škodlivých souborů a snažit se proniknout do veřejně nepřístupných sekcí těchto stránek.

Uživatel je povinen ctít autorská práva provozovatele. Materiály na těchto stránkách jsou chráněny autorským právem a jejich neoprávněné použití může znamenat porušení zákonů o autorských právech, zákonů o ochranných známkách a dalších zákonů.

Omezení odpovědnosti provozovatele

Obsah těchto stránek má pouze informativní a nezávazný charakter. Provozovatel neručí za správnost a úplnost informací uvedených na těchto stránkách a může kdykoliv a bez předchozího upozornění provádět jejich změny.

Zveřejnění jakýchkoliv údajů a informací na těchto stránkách, s výjimkou těchto podmínek, nemá povahu právního úkonu směřujícího ke vzniku právního vztahu mezi provozovatelem a uživatelem.

Provozovatel není odpovědný za přímé, nepřímé, mimořádné nebo jiné následné škody, způsobené použitím těchto stránek nebo použitím jiných webových stránek patřících třetím subjektům, které lze navštívit prostřednictvím odkazů z těchto stránek.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za reklamu, popř. jinou formu propagace prováděnou jakýmkoliv třetím subjektem prostřednictvím těchto stránek.

Všechny další okolnosti užívání stránek, které nejsou v těchto podmínkách výslovně uvedeny, se řídí platným právním řádem České republiky.

Mapa stránek

Při orientaci na webu www.lucci.cz vám může pomoci mapa stránek. Obsahuje kompletní hierarchicky uspořádaný seznam všech stránek webové prezentace.

Stránky

Back To Top
Close search
Search